040 / 882 599

Načini plačila

 

Nakup preko www.xstyle.si je varen, hiter in udoben. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.

 

V spletni trgovini Xstyle.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 

PLAČILO PO POVZETJU

 

Naročeno blago plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

 

Če izberete ta način plačila, bo pošiljka odposlana še isti ali naslednji dan (odvisno od ure naročila). Vsa naročila oddana do 16. ure bodo poslana še isti dan.


Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša:
- 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €,
- 1,07 % vrednosti paketa pri paketih z vrednostjo od 98 € do 501 €,
- 5,36 € pri paketih z vrednostjo nad 501 €.

 

Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.
V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno.

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU

 

Naročeno blago lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila.
Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti.

 

Rok plačila predračuna je 3 (tri) delovne dni. Takoj po izvršenem naročilu se naročeni izdelki za vas tudi rezervirajo. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem transakcijskem računu. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila. Po poteku roka za plačilo se naročilo stornira in sprosti rezervacija.

 

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

 

Zgornji načini plačil veljajo pri vseh ponudbah razen, če je drugače navedeno v sami ponudbi. Pridržujemo si pravico, da pri določenih ponudbah omejimo načine plačila na samo enega ali poljubno kombinacijo plačilnih načinov. Takšna sprememba bo jasno zapisana pri sami ponudbi.

 

Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca.

 

 

Dobavni roki

 

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1-3 delovnih dni.

 

Dostava

 

Spletna trgovina sprejema naročila 24 na dan. Blago, naročeno v naši trgovini gre na pot v najkrajšem možnem času. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena zato temu področju posvečamo posebno pozornost.

 

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 16 ure bodo odposlana še isti dan, pričakujete jih lahko naslednji delovni dan. Naročila prejeta po 16 uri bodo odposlana naslednji delovni dan (če bo le možno pa še isti dan). Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo odposlana prvi delovni dan. Za izdelke, ki niso na zalogi, vam bodo ob morebitnem oddanem obrazcu z povpraševanje o artiklu dobavni rok sporočili po enem izmed vših kontaktov.

 

Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenm naslovu vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 (petnajstih) dneh prevzamete na najbližji pošti.

 

Osebni prevzem

 

Izdelke, kupljene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja - Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor. Osebni prevzem je možen le po predhodnem dogovoru s ponudnikom. Pri osebnem dvigu odpadejo vsi stroški pošiljanja.

 

Cenik dostave

 

Vsa naročila pošiljamo s Pošto Slovenije s katero imamo sklenjeno pogodbeno razmerje.

 

Če se odločite za plačilo po povzetju:

- ob nakupu do 20 € znaša poštnina 1,99 €,

- ob nakupu nad 20 € je poštnina brezplačna (vam jo podarimo).

 

Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.

 

Če se odločite za plačilo po predračunu:

- ob nakupu do 20 € znaša poštnina 0,99 €.

 - ob nakupu nad 20 € je poštnina brezplačna (vam jo podarimo).