040 / 882 599

 

 

 

Zadovoljstvo

Naš cilj je vaše 100% zadovoljstvo. Prosimo, povejte nam, če niste zadovoljni in ne oklevajte, da nas priporočite drugim, če ste zadovoljni. Obravnavali Vas bomo na način, ki bi si ga želeli zase, če bi bili sami stranka.

 

Možnost vračila

Stojimo za kakovostjo svojih izdelkov. To pomeni, da če iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni z naročenim izdelkom le tega vrnete v roku 14 dni mi pa vam vrnemo kupnino.

 

Varnost

Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

 

Podpora strankam

Smo le klik ali klic stran od Vaših morebitnih vprašanj, ki jih najbrž imate. Zato le pogumno! Razumemo Vaša pričakovanja in naš cilj je ustvariti medsebojno zaupanje.

 

Ugodna cena

Zavedamo se, da je cena izdelka prav tako pomembna kot njegova kvaliteta. Zato smo precej truda namenili cenovni politiki. Rezultat so zelo ugodne cene, zahvaljujoč neposredni poti do končnega kupca (brez posrednikov).

 

Dobra prezentacija

Nudimo dobre informacije in fotografije o izdelkih, da bi vam čim bolj olajšali delo preden kliknete gumb za nakup.

 

Popusti

Popusti morajo biti! Zato bomo mi prvi popustili. Za Vašo denarnico bomo skrbeli skozi celotno leto s številnimi akcijami.

 

Nagrajujemo zvestobo

Zvestobe ni nikoli dovolj. Zato se tudi mi ne bomo zadovoljili z že tako ugodnimi cenami in popusti. Za naše redne stranke bomo pripravili še posebej ugodne ponudbe.

 

Več za Vaš denar

Ampak tudi to še ni vse. Mi Vaš denar cenimo! Zato s pomočjo poslovnih partnerjev vsakemu Vašemu nakupu dodamo še določen popust na njihove storitve. S časom jih bo vedno več.

 

Nagradne igre

Šli se bomo tudi nagradnih iger. Trudili se bomo, da jih bo čim več, da bodo zanimive in bogate.

 

Hitra dostava

Dostava, sploh če je hitra, je zelo pomembna! Tega se zavedamo. Naredili bomo vse, da bo čas med Vašim oddanim naročilom in trenutkom, ko Vam stric poštar potrka na vrata čim krajši.

 

Udobnost

Z našo spletno prisotnostjo lahko kupujete izdelke kar iz svojega naslonjača, 24 ur na dan, 365 dni v letu. Povrhu Vam naročeno pripeljemo do Vaših vrat.

 

Brezplačni nasveti

V rubriki X kotiček bo moč najti zanimive modne in druge nasvete pa tudi za kak trač se bo našlo mesto. Drage dame tudi Ve boste lahko kaj objavile. Brez problema!

 

Ker nam je mar

Da ne bi bilo "nesrečnih" 13 razlogov smo dodali še 14-ega. Najpomembnejšega! Napisali smo veliko lepih besed in obljub. Zavedamo pa se, da štejejo le dejanja. Zato Vas vabimo, da začnemo s sodelovanjem, da lahko dokažemo, da niso le besede, da mislimo resno. Želimo si, da ste s kupljenim zadovoljni in srečni. Zato ker nam je mar!